VIDEOGRAF VENČANJA

VIDEOGRAF VENČANJA

VIDEOGRAF VENČANJA

VIDEOGRAF VENČANJA

about image

Dobrodošli! Ovo je moje mesto napravljeno za vas. Gledajte, istražujte i uživajte u riznici snimaka i video zapisa mojih mladenaca.

Kao videografu, moj posao je da od kadrova sa vašeg venčanja napravim trajnu ulaznicu u vaše uspomene. A vaš „posao“ je da budete opušteni, spontani i veseli. Uveravam vas da je ta kombinacija dobitna.

Vi kao junaci priče sa mnom koji prikuplja sve vaše posebnosti i radosti jednog dana postajete mi ne samo saradnici već i prijatelji. I to me mnogo raduje. Cenim kada se razumemo, kada mi verujete da ću vašu priču preneti na autentičan način. Inspirišu me vaše ličnosti i vaše želje, pa tako volim vaše predloge, nove i neobične ideje, volim da vam čujem misli.

Pored svih mogućnosti montiranja i korigovanja koje videogafija nudi , najdraže mi je kada svojim objektivom uhvatim pre svega spontane trenutke sa vašim porodicma i prijateljima. Toliko radosti i uzbuđenja, toliko ljubavi, poljubaca, zagrljaja i suza radosnica na jednom mestu. Toliko važnih i ponosnih pogleda se prepliće u mojim snimcima. Znam da i vi to volite jer na vašim licima i u vašim porukama vidim iskreno oduševljenje i zahvalnost za sve dragocene trenutke koji su zabeleženi i zauvek sačuvani i kojim ćete uvek moći da se vratite.

Ako tako odučite, biću vam na usluzi da zajedno provedemo dan vašeg venčanja.

LIVE YOUR MAGIC AND SAVE YOUR PRECIOUS LOVE MEMORIES! OUR TEAM OF PROFESSIONAL VIDEOGRAPHERS IS HERE TO HELP YOU.

Utisci

Fruška gora sa svojom okolinom, prelepim salašima i vinarijama zaista odiše romantikom i to je bio naš izbor za prve zajedničke snimke koji će biti uspomena na naše venčanje.

Nikolu smo izabrali da bude naš saputnik na tom putu i da svojim okom i kamerom zabeleži trenutke koje smo želeli večno da pamtimo. Zahvalni smo mu na prijatnom društvu, na ispunjavanju svih naših želja, ali i na idejama koje su učinile naše snimanje još lakšim i lepšim. Zaista je bilo uživanje biti sa njim u ovakvom ambijentu i stvarati uspomene za ceo život.

Darija i Vladimir

Na Kalemegdanu se obeleže sve male – velike stvari koje se dese u životu. Tako smo i mi u dogovoru sa Nikolom na ovoj moćnoj tvrđavi napravili male, a za nas velike zajedničke uspomene.

Beograd nas je dočekao svojim lepim vremenom i radoznalim prolaznicima. A ipak, dok je Nikola sve beležio svojom kamerom činilo se da smo jedini na svetu. Uživanje je bilo veće jer smo mi bili opušteni i prepušteni i znali smo da se sreća kroz Nikolin objektiv uvećava, pa su tako nastali snimci koji odišu srećom, mirom i ljubavlju.

Marija i Nikola

Nikola je zaista umetnik! Potrudio se da svaki trenutak u danu našeg snimanja na Petrovaradinskoj tvrđavi bude magičan.

Tvrđava je sama po sebi prepuna mesta za romantične snimke i mi smo to iskoristili. Spontano i nenametljivo su nastajali naši snimci što ovaj dan pravi još lepšim i za nas neponovljivim. Nikola nije samo kamerman, već je naš lični kreator uspomena. Tu je da u pravo vreme uhvati pravi trenutak i napravi savršen kadar. Učinio je da se u tom jednom danu osetimo kao glavne zvezde nekog filma. Zahvaljujući Nikoli, to je naš film koji ćemo rado gledati iz godine u godinu.

Nikolina i Saša

Ima nešto u toj vojvođanskoj ravnici koja nam je pružila mir dok smo pravili naše zajedničke fotografije i snimke. Euforija oko priprema za veliki dan venčanja kao da je utihnula i ostali smo samo mi. Dobro, mi i naš Nikola koji je svojom kamerom zabeležio sve naše nade, želje i planove za zajedničku budućnost. Sve se to vidi i oseti, verujte. U osmehu, dodiru, u pogledu. Mi nismo štedeli emocije, a i da smo hteli, nismo ih mogli sakriti. A Nikola je verno i strpljivo hvatao svaki delić i zahvalni smo mu na ovakvom trajnom spomenaru.

Ranka i Uroš

PRATITE ME NA INSTAGRAM-u

@ nm_videograph