O Meni

Svaka životna priča ima svoj početak,pre nego što vam ispričam svoju, želeo bih da vam se predstavim. Moje ime je Nikola Matić, moja lepša i u svemu bolja polovina nosi ime za koje neki kažu da znači „svetlost“, neki kažu da znači „cvet“, po mom mišljenju i jedni i drugi su u pravu, njeno ime je Neda. Zahvaljujući našoj ljubavi, ovaj svet je nedavno postao zasigurno bogatiji jer ga upotpunjavaju koraci našeg sina Jovana. Trudim se da svaki slobodan trenutak provedem sa njima, jer porodica je ono što nas definiše i što nam daje snagu da u svemu što radimo pružimo svoj maksimum, da svakog dana budemo bolji nego prethodnog.

Uživam u Jovanovom odrastanju i Nedinom smehu jer su oni razlog i mog osmeha.
Počeo sam da se bavim videografijom sasvim slučajno. Ispitujući granice do kojih bih mogao da stignem, shvatio sam da bi videografija zapravo bila igra bez granica, i to ozbiljna, neprestana igra. Shvatio sam da vrlo često primetim interesantne stvari kojima drugi ljudi ne pridaju značaja, pa sam isprva te zanimljive kadrove beležio kamerom na mobilnom telefonu. Vrlo brzo, moja galerija postala je prepuna fantastičnih snimaka koji su iz dana u dan postajali sve bolji. Shvatio sam, videografija zahteva konstantno usavršavanje.

Trudio sam se, posmatrao i učio o poslu.
Danas imam video aparat i sa ponosom se predstavljam kao videograf za venčanja.
Mnogi se pitaju „zašto baš isključivo venčanja?“.

Odgovor na to pitanje je zapravo vrlo lak: venčanja su prepuna trenutaka koji život znače. Svaki trenutak je priča za sebe i svaki je neponovljiv. Toliko radosti i uzbuđenja, toliko ljubavi na jednom mestu, poljubaca, zagrljaja i suza radosnica. Toliko važnih, ponosnih pogleda - onih koji su izabrali jedno drugo, i onih, majčinskih i očinskih dok gledaju svoju decu kako ljubavlju i poštovanjem grade svoju budućnost. A ja, ja sam tu da sve te trenutke uhvatim i zabeležim ih na najbolji mogući način. To je veliki izazov, a mene izazovi pokreću.

Upoznajući mladence koji se razlikuju jedni od drugih po svojim željama, očekivanjima, temperamentima, ja zapravo iznova upoznajem i nekog novog sebe i na taj način stvaram jednu riznicu raznolikog blaga koju čuvam i radujem joj se svaki put kad je otvorim.

Tu sam da svoju riznicu upotpunim neponovljivim i dragocenim trenucima nekih budućih mladenaca.
Možda baš vas?

S poštovanjem, videograf Nikola Matić


Lokacija

Lazarevac, ul Milovana Lazarevica 104

Kontakt